2015 HİKMET DERNEĞİ YAZ KAPANIŞ PROGRAMI

2015  yaz etkinlikleri kapsamında yoğun bir eğitim sürecinden geçen minik kardeşlerimiz, hazırlamış oldukları programla şimdilik yaz etkinliklerine veda ettiler.

hikmet-dernegi-kapanıs hikmet-dernegi-kapanıs

Altı hafta boyunca devam eden yaz okulumuzda 7 ile 12 yaş arasındaki kız ve erkek talebelerimiz Kur’an’ı Kerim, ezber, temel dini bilgiler, Siyer ve Esma-ül Hüsna dersleri aldılar.Sosyal etkinlikleriyle kış döneminin yorgunluğunu atan talebelerimiz kıyasıya geçen bilgi yarışmaları ve kendilerini ifade edebilme fırsatı tanıyan sunumlarla da eğitimlerini pekiştirdiler.

Talebelerimiz, eğitim süresinin tamamlandığı son gün Hikmet Derneğimizin Salonunda coşkulu bir kapanış programı gerçekleştirdiler. Talebelerimizin Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başlayan programımız ilahiler, şiir, eğitici skeç ve ödül töreniyle son buldu.

hikmet-dernegi-kapanıs hikmet-dernegi-kapanıs hikmet-dernegi-kapanıs hikmet-dernegi-kapanıs hikmet-dernegi-kapanıs hikmet-dernegi-kapanıs hikmet-dernegi-kapanıs hikmet-dernegi-kapanıs