YAZ OKULUMUZUN SOSYAL ETKİNLİK ÇALIŞMALARI

Derneğimizin Yaz Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen sosyal faaliyet çalışmalarımızın ilk durağı ”Biruni Üniversitesinin 1001 İcat Sergisi Oldu”.1001 İcat Sergisi, dünyamızda ki İslam mirasının keşfedilmesi, orta çağ’da İslam Medeniyetinin bilimsel ve kültürel başarılarına dair farkındalığın gözlemlenmesi adına ziyaret edildi.

19 13 18 17 14

Ardından ”Panorama 1453 Tarih Müzesi” ziyaret edilip, Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u nasıl fethettiğini görsel efektler ile öğrencilere anlatıldı.

11

Derneğimizin Yaz Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen sosyal faaliyet çalışmalarımızın diğer bir durağı Kayabaşı Mesire Alanı’nda ki pikniğimiz oldu. 5 hafta boyunca devam edecek faaliyetlerimiz kapsamında bir araya gelen miniklerimiz doyasıya eğlendiler. Çeşitli yarışmaların renk kattığı pikniğimiz de, minikler yazın bunaltıcı sıcağından bir nebze uzaklaşarak doğa gibi güzel bir nimetin farkına varıp gönüllerince eğlendiler.